Agentie Web Development


Situri Web Personalizate

Realizăm situri web personalizate ce se potrivesc perfect cu identitatea și nevoile afacerii tale. Folosim cele mai recente tehnologii pentru a crea experiențe online unice și captivante. Fie că ai nevoie de un site de prezentare sau un magazin online complex, suntem aici să te ajutăm.

Cere o oferta de pret

Dezvoltare Frontend

Echipa noastră de dezvoltatori frontend creează interfețe vizuale plăcute și interactive. Folosim HTML, CSS și JavaScript, React JS, Angular JS, VUE Js dar si alte framework-uri pentru a construi experiențe utilizator remarcabile, asigurându-ne că site-ul tău funcționează perfect pe orice dispozitiv.

Dezvoltare Backend

Expertiza noastră în dezvoltarea backend ne permite să construim funcționalități complexe și scalabile pentru aplicația ta web. Gestionăm bazele de date, logica de server și integrările necesare pentru a asigura funcționarea fără probleme a site-ului tău. Totul include web development dar si aplicatii web. Folosim tehnologii ca: Java Spring Boot, Node JS, Python, PHP Laravel, WordPress pentru REST API, NET Framework. De asemenea folosim sisteme de baze de date cum ar fi: Mongo DB, Oracle, SQL, Microsoft SQL, MySQL, Postgresql.

Cere o oferta de pret

Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO)

Creăm site-uri web optimizate pentru motoarele de căutare, astfel încât afacerea ta să fie ușor de găsit online. Folosim strategii SEO avansate pentru a crește vizibilitatea și traficul către site-ul tău, contribuind la succesul afacerii tale.

Dezvoltare a Aplicațiilor Web

Oferim servicii de dezvoltare a aplicațiilor web personalizate, fie că este vorba de platforme de gestionare a conținutului sau de aplicații complexe pentru afacerea ta. Ne concentrăm pe securitate, performanță și experiența utilizatorului.

Comerț Electronic (eCommerce)

Construim magazine online atractive și funcționale. De la procesarea plăților la gestionarea inventarului și interacțiunea cu clienții, dezvoltăm soluții eCommerce complete ce te ajută să-ți crești vânzările online. Ne ocupam cu woocommerce, prestashop, shiopify si altele.

Cere o oferta de pret

Integrare API

Facem integrarea perfectă a aplicației tale web cu diferite API-uri și servicii terțe. Aceasta permite funcționalități extinse și interacțiuni complexe, îmbunătățind experiența utilizatorului și eficiența afacerii tale.

Optimizare a Vitezei de Încărcare

Ne asigurăm că site-ul tău se încarcă rapid și oferă o experiență fluidă utilizatorilor. Prin optimizarea imaginilor, codului și a altor resurse, garantăm că vizitatorii vor rămâne angajați și mulțumiți.

Securitate Web Avansată

Protejăm site-ul tău împotriva amenințărilor cibernetice. Implementăm măsuri de securitate avansate, cum ar fi criptarea datelor și protecția împotriva atacurilor DDoS, pentru a-ți asigura că informațiile clienților tăi sunt în siguranță.

Cere o oferta de pret