Despre noi

AIO Software este o agentie web cu sediul in Bucuresti, care ofera servicii pentru creearea site-urilor web, aplicatii complexe web si mobile, optimizare seo, optimizare website-uri pentru clientii locali cat si pentru clientii din strainatate. Avem o experienta deosebita cu foarte multe tipuri de aplicatii si website-uri de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Nu ezitati sa ne contactati pentru o cotatie gratuita de pret pentru website-ul sau aplicatia dvs.

Unde ne aflam ?

Biroul nostru este situat la Expo Business Park, in Bucurest, sector 1, strada Av Popisteanu nr 54A. Tot aici putem face intalniri pentru stabilirea detaliilor proiectului dvs, si stabilirea pasilor in realizarea acestuia. Fireste, putem face aceste intalniri si digital folosind: zoom, skype, google meets si altele.

Ce servicii putem oferi?

Pornind de la cel mai simplu website, pana la cea mai complexa aplicatie (mobila sau web) noi putem oferi orice tip de serviciu. Specialitatea noastra este functionalitatea si scrisul codului complex. Am creeat de-a lungul timpului multiple aplicatii web sau mobile cum ar fi: aplicatie de licitatii, licitatii masini, site de anuntui (similar olx), aplicatie de transport, livrare de mancare, aplicatie de podcast-uri , aplicatii de gestiune, reverse auction, e-commerce, aplicatie marketplace si altele.

Echipa

Echipa noastra este formata din aproximativ 10 oameni pasionati de IT si nu numai. De asemenea echipa noastra se mareste rapid, pe masura ce lucram la mai multe proiecte.

Intrati in contact cu noi

Daca sunteti interesat de serviciile noastre, ne puteti contacta folosind formularul de contact pentru cerere oferta cat si telefonic la numarul 0770-359-321. Putem stabili o intalnire la biroul nostru pentru discutia in detaliu a proiectului pe care vreti sa il realizati, sau putem stabili o intalnire pe zoom, google meets, skype, etc.