Portofoliu Aplicatii Mobile: Aplicatie e-Commerce Marketplace

Publicat: noiembrie 17, 2023. Autor articol: Andrei Saioc

mobile app development, dezvoltare aplicatii

În era digitală, transformarea modului în care interacționăm și tranzacționăm servicii este esențială. Acesta este fundamentul pe care l-am folosit la dezvoltarea celei mai recente aplicații mobile de e-commerce – un marketplace multi-vânzător, destinat atât clienților individuali, cât și furnizorilor de servicii diverse. Aplicația noastră inovatoare facilitează postarea și răspunsul la cereri pentru servicii, variind de la lucrări de construcții până la servicii de amenajare peisagistică și suport pentru restaurante. Complet integrată și cu o versiune web, această aplicație este mai mult decât o simplă platformă; este un hub digital care conectează clienții cu profesioniștii din diferite domenii, oferind soluții eficiente și accesibile la îndemâna tuturor.

La AIO Software, suntem dedicați inovației în domeniul tehnologiei și dezvoltării aplicațiilor mobile. Prin serviciile noastre de dezvoltare aplicatii mobile, punem accent pe crearea de soluții software care să răspundă nevoilor variate ale clienților noștri. De la aplicații mobile personalizate, până la soluții complexe de e-commerce, echipa noastră de experți abordează fiecare proiect cu profesionalism și creativitate. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a integra tehnologii de ultimă oră și de a oferi interfețe utilizator prietenoase, toate gândite pentru a spori eficiența afacerilor și a îmbunătăți experiența utilizatorilor finali. Si daca ai nevoie de servicii de design aplicatii mobile, noi suntem raspunsul. Nu ezita sa ne contactezi.

Numele aplicatiei si site-ului: flexystaff.com

Despre aplicatia flexy staff dezvoltata de echipa noastra

În peisajul digital de astăzi, am dezvoltat o aplicație revoluționară de e-commerce: un marketplace multi-vânzător care nu doar simplifică, ci și transformă modul în care clienții și furnizorii de servicii interacționează. Această aplicație, completată de o versiune web, este destinată unui spectru larg de servicii, de la construcții și întreținerea grădinilor până la servicii de electricieni, instalatori și personal pentru restaurante.

Aplicația noastră permite utilizatorilor să posteze cereri pentru angajarea furnizorilor de servicii. Este un proces simplu și intuitiv care facilitează comunicarea directă între clienți și profesioniști. Fiecare cerere postată devine oportunitatea furnizorilor de servicii de a oferi soluții personalizate, punându-și în valoare experiența și competențele.

Mai mult, furnizorii de servicii au posibilitatea de a-și lista serviciile cu tarife predefinite. Aceasta înseamnă că clienții pot achiziționa servicii direct prin aplicație, fără intermediari. Gama de servicii disponibile este vastă și variată, acoperind nevoile multiple ale clienților, de la lucrări de amenajare peisagistică, servicii de electrician, instalații sanitare, până la asistență pentru evenimente și activități de restaurant.

Un punct forte al aplicației este interfața prietenoasă și funcționalitățile avansate care permit o navigare ușoară și o experiență de utilizare plăcută. Fie că este vorba despre postarea unei cereri sau navigarea prin diversele servicii oferite, aplicația este proiectată să ofere eficiență și siguranță atât pentru clienți, cât și pentru furnizori.

În concluzie, aplicația noastră de e-commerce multi-vânzător este mai mult decât o simplă platformă de tranzacționare; este un ecosistem digital care aduce împreună cerere și ofertă într-un mod fluid și eficient. Este soluția ideală pentru cei care caută servicii profesionale de încredere și pentru furnizorii care doresc să își extindă afacerea și să ajungă la mai mulți clienți.

Mai jos aveti o galerie foto cu niste ecrane din aplicatie, live pe un IOS. Mentionam ca dezvoltarea aplicatiilor mobile include cele doua sisteme de operare: ios dar si android.

mobile app development, dezvoltare aplicatii

mobile app development, dezvoltare aplicatii

mobile app development, dezvoltare aplicatii

mobile app development, dezvoltare aplicatii

mobile app development, dezvoltare aplicatii

mobile app development, dezvoltare aplicatii

mobile app development, dezvoltare aplicatii

mobile app development, dezvoltare aplicatii

Dezvoltarea aplicatiilor mobile in cadrul companiei noastre include: discutie video pentru stabilirea detaliilor proiectului, estimare cost si timp necesar implementarii aplicatiei, impartirea pe milestone-uri clare, dezvoltarea design-ului (UI si UX) a aplicatiei, programarea si implementarea, testarea, integrarea cu diverse sisteme de plata, publicarea in appstore si google play. Nu ezitati sa ne contactati pentru a obtine o oferta de pret.

Preturile aplicatiilor variaza intre 4,000 – 50,000 Euro in functie de complexitate. Deci daca ai nevoie de servicii de dezvoltare aplicatii mobile , nu ezita sa ne contactezi.