Preturi pentru o Agentie Web Design Bucuresti

Publicat: august 6, 2022. Autor articol: Andrei Saioc

Salutare, poate va intrebati care sunt preturile pentru proiecte web intr-o agentie web design din Bucuresti dar si din tara. Cand vine vorba de realizarea unui site sau a site-urilor de prezentare, avem mai multe optiuni. Pentru a calcula un pret corect pentru o aplicatie web sau mobila, avem nevoie de un context. Mai avem nevoie de tipul site-ului. Pentru ca este o mare diferenta intre un site pentru un blog si un website pentru e-commerce. Avand acestea in vedere vom discuta mai jos in articole care ar fi preturile posibile pentru un proiect de web design. Dar si preturile minime pentru orice agentie de dezvoltare site-uri.

web design bucuresti

Care sunt preturile de pornire intr-o agentie de web development ?

Pretul de pornire pentru servicii difera de la o firma de web design la o alta. Dar in mare parte preturile pot incepe de la 100 euro si pot ajunge si la 10.000 sau chiar 100.000 pentru proiecte foarte complexe dar si foarte lungi. Un pret exact poate fi dat unui client doar dupa ce se cunosc toate detaliile proiectului: cate pagini are website-url:

Doar dupa o discutie telefonica sau pe email se poate afla concret care va fi pretul exact. Dar in general preturile pot varia de la cateva sute de euro pana la cateva mii de euro. Ne puteti contacta pentru o cotatie de pret exacta si total gratuita. Agentia noastra online va va raspunde in cel mult 12-24 ore lucratoare.

Se poate lucra si cu WordPress ?

Noi chiar recomandam lucrul cu wordpress cand vine vorba de orice tip de site. Mai ales la inceput, cand bugetele dvs nu sunt asa de mari. Deoarece wordpress vine cu foarte multe avantaje. In primul rand este gratis, si nu necesita nici un cost aditional sau recurent. Si in al doilea rand veti putea obtine un scor SEO mult mai bun ca pentru orice alt script software. Nu mai pomenim si de posibilitatile creeari de site-uri ecommerce cu ajutorul unor teme specializate si woocommerce. Avem parteneriate cu site-uri cum ar fi sitemile.com si putem furniza cele mai avansate proiecte. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de un pret pentru un proiect wordpress. Agentia noastra de web development din Bucuresti lucreaza cu clienti din toata tara.

Site-urile sunt responsive pe dispozitive mobile ?

Da, absolut, site-urile create de noi sunt responsive pe dispozitivele mobile. Clientii nostru beneficiaze de interfete user friendly si se bucura de calitatea serviciilor noastre in cel mai mic detaliu. De asemenea promovarea online si marketingul online fac parte din oferta noastra pe langa creearea de aplicatii web. Suntem o echipa dinamica si va putem ofer calitate pana la cele mai mici detalii.

Aveti nevoie de servicii de agentie web design in Bucuresti ?

Daca sunteti pe aceasta pagina, cu siguranta aveti nevoie de servicii de web development. Sau poate doriti sa va imbunatatiti site-ul sau blogul. Pentru a obtine o oferta gratis de pret, nu ezitati sa ne contactati. Obtineti o oferta de pret acum,  fara nici un cost. Ar fi indicat sa verificati preturile de la mai multe firme si sa comparati preturile, serviciile oferite, timpii de raspuns si comunicare in general. Alegeti una dintre cele mai bune agentii de web design din Romania si incepeti proiectul de web development cu noi. Locatia dvs poate fi oricare: Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Craiova, Timisoara, Oradea si altele.

Cum obtin o oferta de pret pentru realizarea unui site ?

Dupa ce vizualizezi pagina serviciilor noastre, vei putea intra in contact cu noi prin pagina de cerere oferta personalizata.

1. Ce servicii de design web oferă compania noastră?

Oferim o gamă largă de servicii de design web, incluzând dezvoltarea de site-uri personalizate, crearea de magazine online, optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), și design responsiv. Ne concentrăm pe crearea de site-uri care nu doar arată bine, dar și funcționează perfect pe toate dispozitivele și ajută afacerea dvs. să crească.

Cere o oferta

2. Cum funcționează procesul de dezvoltare web?

Procesul nostru de dezvoltare web începe cu înțelegerea nevoilor dvs. de afaceri și a obiectivelor site-ului. Apoi, creăm un design personalizat care se potrivește brandului dvs. și îndeplinește obiectivele. În faza de dezvoltare, transformăm designul într-un site funcțional și testăm toate funcțiile. În final, lansăm site-ul și oferim suport continuu.

Cere o oferta

3. Ce prețuri practicăm?

Prețurile noastre încep de la 500 de euro, dar costul final depinde de complexitatea proiectului. Fiecare proiect este unic și necesită o estimare personalizată. Vă încurajăm să ne contactați pentru a obține un deviz gratuit.

Cere o oferta

4. Ce este designul responsiv și de ce este important?

Designul responsiv se referă la crearea unui site care se adaptează automat la dimensiunea ecranului pe care este vizualizat. Acesta este vital pentru a asigura o experiență optimă de navigare pentru toți utilizatorii, indiferent dacă accesează site-ul de pe un computer, o tabletă sau un telefon mobil.

Cere o oferta

5. Ce servicii de SEO oferim?

Oferim o gamă completă de servicii SEO, incluzând optimizarea on-page, link-building, analiza cuvintelor cheie, audituri SEO și mai mult. Scopul nostru este de a ajuta site-ul dvs. să obțină un rang mai înalt în rezultatele motoarelor de căutare și să atragă mai mulți vizitatori calificați.

Cere o oferta

6. Cum ne ajută serviciile de SEO?

SEO este esențial pentru a crește vizibilitatea site-ului dvs. pe internet. Prin optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare, puteți ajunge la mai mulți potențiali clienți, crește traficul pe site și îmbunătăți conversiile.

Cere o oferta

7. Cât timp durează dezvoltarea unui site web?

Timpul necesar pentru dezvoltarea unui site web depinde de mai mulți factori, incluzând complexitatea designului, numărul de pagini și funcționalitățile speciale necesare. În mod tipic, un proiect de site web poate dura de la câteva săptămâni până la câteva luni.

Cere o oferta

8. Oferiți suport și întreținere după lansarea site-ului?

Absolut. Oferim o gamă de servicii de suport și întreținere pentru a ne asigura că site-ul dvs. rămâne actualizat și securizat. Aceste servicii includ actualizări de securitate, backup-uri, monitorizare a performanței site-ului și multe altele.

Cere o oferta

9. Cum putem măsura succesul site-ului nostru web?

Există multe metrici pe care le puteți utiliza pentru a măsura succesul site-ului dvs. web, inclusiv traficul pe site, rata de conversie, timpul petrecut pe site de către vizitatori și poziția în rezultatele de căutare. De asemenea, oferim rapoarte detaliate pentru a vă ajuta să înțelegeți performanța site-ului.

Cere o oferta

10. De ce este important SEO pentru afacerea mea?

SEO este vital pentru orice afacere online deoarece ajută la creșterea vizibilității site-ului dvs. în motoarele de căutare. Cu o strategie SEO eficientă, puteți atrage mai mulți vizitatori calificați către site-ul dvs. și puteți crește rata de conversie.

Cere o oferta

11. Ce tipuri de site-uri web puteți dezvolta?

Avem experiență în dezvoltarea unei game largi de site-uri web, de la site-uri de prezentare la magazine online complexe. Ne adaptăm serviciile pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărei afaceri și ne mândrim cu flexibilitatea și abilitatea noastră de a livra soluții personalizate.

Cere o oferta

12. Cum îmi pot îmbunătăți prezența online cu ajutorul serviciilor dvs.?

Prin combinarea designului web de calitate cu strategii SEO eficiente, ne asigurăm că site-ul dvs. nu doar arată bine, dar este și ușor de găsit de către utilizatori. De asemenea, prin crearea unui design responsiv, asigurăm o experiență excelentă de navigare pentru toți utilizatorii, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.

Cere o oferta

Etichete: , , , , , , , , ,