Cum sa iti faci magazin online

Publicat: ianuarie 12, 2023. Autor articol: Andrei Saioc

Cand vine vorba de un magazin online, sau un site de e-commerce, ne gandim la cineva care vrea sa vanda produse. Si cum sa vinzi produse , decat in mediul online. De aceea in acest articol vom vedea care ar fi principalele metode de a iti creea un magazin online. Va informam ca mai toate implica un grad de tehnicalitate, si este mai bine sa cereti ajutorul unei agentii de web design, sau unei firme specializate pentru web development. Aceste tip-uri de magazine online include: site vanzari online, site comert, site de haine, site de mancare. Afacerea ta online are nevoie de un magazin virtual

Ce este un magazin online ?

Un magazin online este un tip de website unde se pot achizitiona produse de orice tip doar cu cateva clickuri. De asemenea intr-un magazin online se plateste cu cardul, iar produsele se livreaza la adresa dvs. Nu mai trebuie sa va deplasati dvs pentru a ridica produsele de la magazinul fizic.

Cum sa deschizi un magazin online ?

Cel mai bine atunci cand vrei sa iti deschizi un magazin online, este sa incepi cu un nume de domeniu (domain name). Preferabil acel nume va fi cu terminatia (tld) ro pentru ca va fi un site destinat pietei din Romania. Deci, dupa ce veti avea domeniul rezervat, va trebui sa cumparati un pachet de hosting. Pentru ca acolo va fi gazduit site-ul. Va recomandam un pachet de gazduire decent , ceva pe SSD, si nu cel mai ieftin. De obicei hosting -ul ieftin este cea mai proasta decizie pe care o puteti lua cand incepeti orice tip de site. Mai ales un magazin virtual.

Urmatorul pas pentru deschiderea unui site de ecommerce este sa apelati la o firma de web design din zona dvs, dar nu neaparat. Orice agentie online poate lucra acum remote la fel de bine ca si cum ar fi in locatia dvs. Serviciile noastre de web development contin si aceasta, asa ca puteti apela la noi pentru creearea unui magazin virtual. De obicei preturile incep de la 2000-2500 de euro pentru un asemenea proiect.

Pentru realizare magazin online de asemenea veti avea nevoie si de o firma la inceput pentru orice afacere online.

Cum sa iti faci magazin online ?

Reteta pentru un website magazin virtual este destul de simpla. Poti apela la serviciile noastre de web design, si astfel scutesti foarte multe dureri de cap. Noi realizam site-ul la comanda si te putem ajuta pe tot parcursul proiectului. Exista si alte alternative, dar acelea sunt hostate , cum ar fi gomag. Dar acel magazin nu iti va apartine tie, iar baza de date va fi impartasita si cu cei de la gomag. Noi credem ca realizarea unui magazin virtual clasic, cu wordpress/woocommerce, sau magento, sau un website custom este cea mai solida si cea mai buna varianta. Apeleaza la noi!

Etichete: , , , ,